dimecres, 5 d’abril del 2017

XARXA ESCOLA NOVA 21

El programa Escola Nova 21 té com a objectiu principal sumar esforços de totes les escoles, institucions i persones que compartim la voluntat de fer del nostre sistema educatiu un instrument perquè tots i cadascun dels infants hi trobin una experiència d'aprenentatge gratificant i empoderadora.

A partir del visionat del pel·lícula "Most Likely To Succeed" es va fer una primera aproximació al marc d'escola avançada i als quatre elements clau que fonamenten el programa Escola Nova 21: propòsit, pràctiques, avaluació i organització.

Al mes de novembre es va celebrar el Simposi, que va ser inaugurat per l'antic director general de la UNESCO, Federico Mayor Zaragoza, connectava el treball de la UNESCO sobre el propòsit de l'educació amb la síntesi de recerca sobre els fonaments de les pràctiques d'aprenentatge que ha fet l'OCDE, així com amb els esforços existents per a superar les limitacions de l'avaluació competencial, i creuar-ho amb les pràctiques existents al sistema educatiu català i les recerques que s'estan duent a terme des de diversos grups acadèmics. Conclusions del Simposi.

Aquest mes d'abril i desprès de fer un autodiagnosi dels centres hem començat a treballar en xarxa local, la nostra xarxa és la Xarxa Local Vallès Occidental Sud, formem part  4 escoles  i 5 instituts, dinamitzada per Maria Soler, tècnica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.En els següents enllaços teniu informació d'aquesta primera jornada: 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada